Részben rajtunk kívülálló okok miatt, részben eleget téve több olvasónk, ismerősünk, barátunk, illetőleg a Hungexpo Zrt. kérésének, változtatunk a szépségverseny kiírásán. Az eredetileg meghirdetett 30 éves felső korhatárt eltöröljük és a döntőben, a színpadra tervezett fürdőruhás felvonulást is kénytelenek vagyunk kihagyni a felhívásból.

Miután többen jelezték szerkesztőségünknek, mint a verseny szervezőjének, hogy a 30 évet túl alacsony korhatárnak tartják, felülvizsgáltuk az álláspontunkat. A női szépség valóban nem a kor függvénye, ezért úgy döntöttünk, hogy nincs felső korhatár, de az indulóknak továbbra is legalább 16 évesnek kell lenniük.

A másik változtatás a cenzúra eredménye: a fürdőruhás felvonulástól a FeHoVá-nak – és egyébként az Erotika Expo-nak is – otthont adó Hungexpo Zrt. nyomására tekintünk el,

amire „régi baráti kapcsolatunkra tekintettel” teszünk eleget. A Hungexpo illetékeseitől annyit sikerült megtudnunk, hogy a szépségversenyeken sehol máshol nem kifogásolt fürdőruhás felvonulás „kihagyását” nem ők, hanem – a meg nem nevezett - vadászati szervezetek vezetői találták ki és kérték a cenzúrázását.

link